KREDIO – DIN SAMMENLIGNINGSTJENESTE

Vi hjelper deg med å finne beste lån

Vi hjelper deg med å finne informasjon om forbrukslånet som passer deg best!

Kredio hjelper deg med å sammenligne relevante partnere

Å finne det rette lånet er avgjørende for å sikre deg beste vilkår.

Duis ultricies

1. Bestem beløp

Det første du må gjøre før du søker på et forbrukslån er å bestemme deg for hvor mye penger du ønsker å søke om. Bestem deg for et beløp som passer din økonomi. Du kan søke på alle beløp til og med 500.000 kroner.

pretium viverra

2. Søk

Mange formidlere av forbrukslån distribuerer lånesøknaden for deg. Du trenger i slike situasjoner kun å fylle ut og sende inn søknaden en gang. Låneformidleren tar seg av resten. Har du mulighet for å søke sammen med en annen, en medsøker, er sannsynligheten for å få innvilget søknaden med det beløpet du ønsker større.

ed blandit

3. Godta og vent

Når du har søkt på forbrukslån vil du få raskt svar. Da trenger da bare å godta tilbudet og lånet kommer raskt inn på konto. Før du bestemmer deg helt for å godta tilbudet, så ber vi deg lese gjennom de 5 største feilene de fleste gjør når de tar opp forbrukslån.

Forbrukslån

Forbrukslån er fint for deg som ønsker kontanter til det du har lyst til å gjøre, uten å hefte hus eller bil. Forbrukslån passer veldig bra til å pusse opp hjemme, startkapital til opprettelse av selskap, egenkapital til å kjøpe hus eller leilighet, drømmeferien, eller annet. Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med litt ekstra. Det er veldig mange fordeler med billig forbrukslån. Vi gir deg informasjon om hvordan du kan finne forbrukslånet som passer for din økonomi.

Kontakt oss

Kredio – Norges beste sammenligningstjeneste

Vi i Kredio.no er en innovativ sammenligningstjeneste, som sammenligner informasjon om forskjellige forbrukslån hentet fra tilbydere og formidlere av forbrukslån. Peladi SA eier Kredio.no. Peladi SA er et nyere selskap som finner markedsmuligheter ved å effektivisere allerede eksisterende markedsmekanismer ved bruk av datateknologi og kloke hoder.

Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans - og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.
I tillegg til å innhente markedsdata på egen hånd, samarbeider vi med Forbrukerrådets finansportalen.no.

© 2021 Kredio.no